Fönsterputsning

BeeQlean Miljövänligt Fönsterputsning
 

Fönsterputsning Markaryd Örkelljunga

Vi på BeeQlean hjälper dig med trygg och professionell fönsterputs för alla fönster. Vi finns i Örkelljunga Markaryd  men utför fönsterputs åt hem och företag i hela Skåne och Halland . Under åren har vi hjälpt många kunder att få sina fönster skinande rena – och alltid med ett leende på läpparna. ör oss är service oerhört viktigt och när du tar hjälp av våra fönsterputsare kan du vara säker att du får fönsterputsning av högsta kvalitet samt ett riktigt gott bemötande av våra fönsterputsare.

Så fungerar det
 • Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för at vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.
 • Därefter väljer du en tid som passar. Du anger om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.
 • Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.
 • För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.
 • Ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade också så fixar vi det mot en tilläggskostnad.
Vad kostar  fönsterputs ? pris fr 10 kr. fönster

Vill du veta hur lång tid det tar att putsa fönster? Det tar cirka 3-6 minuter för oss att putsa en fönstersida på 1×1 meter. Den exakta tiden beror på när fönstren senast blev putsade. Om de blev rengjorda för två månader sen så går det relativt fort. Om fönstren däremot blev rengjorde för ett år sedan så tar de mer tid i anspråk. Det beror på att smutsen då har suttit länge och riktigt bitit sig in. Vi använder inga hälso- eller miljöfarliga starka medel när vi putsar och därför tar det lite längre tid om smutsen är ingrodd.

Här kommer ett exempel på pris för fönsterputs om du bor i Örkelljunga eller Markaryd. Du har tio fönster med två sidor som ska putsas. Fönsterna är 1×1 meter och de blev putsade för ett år sedan. Fönsterglasen är fulla av flugbajs och ingrodd smuts. Det tar därför 5 minuter att putsa varje fönstersida och du  vill också att fönsterkarmen ska torkas av. Ett fönster med två sidor och karm tar  max 15 minuter att rengöra. 15 minuter x 10 fönster = 3  timmars arbetstid. Vi tar ut 235 kr/tim . Priset för vår fönsterputs blir ca kr. inkl moms efter Rut avdrag. Fixar vi allt snabbare debiterar vi mindre. Vi är ärliga och proffsiga .

Utan fönsterkarmen priset skulle ramla på ca 400 kr. 

Har du redan ett pågående städabonnemang hos oss men vill lägga till fönsterputsning? Då är det bara att du kontaktar oss så ordnar vi det.

Säg att du har ett städabonnemang med fyra timmars städning varannan vecka. Om din städning då ligger sist på städarnas schema så är det lätt för oss att göra ett tillägg för fönsterputsning på din befintliga bokning.Under det mörka vinterhalvåret måste vi anpassa vår fönsterputsning efter dagsljuset. Annars kan vi inte se om fönstren blir rena.

id06 kort företagsstädning
Ansvarförsäkring trygghansa BeeQlean AB
nöjd kund garanti beeqlean
Det här gör vi alltid
 • Utvändig putsning
 • Borttagning av svåra fläckar på utsidan
 • Torkning av utvändiga karmar och fönsterbräden
Det här kan vi också göra
 • Invändig putsning, då ingår borttagning av svåra fläckar på insidan
 • Putsning mellan glas om fönstren är delningsbara
 • Torkning av invändiga karmar och fönsterbräden
Telefon: +46 0704 87 86 87
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
OFFERT