Fönsterputsning

Fönsterputsning markaryd örkelljunga eket åstorp
 

Fönsterputs för fast pris med RUT

Vi på BeeQlean hjälper dig med trygg och professionell fönsterputs för alla fönster. Vi finns i Örkelljunga Markaryd Eket Osby  men utför fönsterputs åt hem och företag i hela Skåne och Halland . Under åren har vi hjälpt många kunder att få sina fönster skinande rena – och alltid med ett leende på läpparna. ör oss är service oerhört viktigt och när du tar hjälp av våra fönsterputsare kan du vara säker att du får fönsterputsning av högsta kvalitet samt ett riktigt gott bemötande av våra fönsterputsare.

Så fungerar det
  • Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. 
  • Därefter väljer du en tid som passar. Du anger om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.
  • Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.
  • För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.
  • Ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade också så fixar vi det mot en tilläggskostnad.
Telefon: +46 0704 87 86 87
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
OFFERT
Varför välja BeeQlean AB
  • Får du förhinder kan vi enkelt boka om din fönsterputsning.
  •  Alltid nöjd-kund-garanti.
  • Har ansvarsförsäkring, kollektivavtal och alla tillstånd som krävs.

Frågor och Svar

Torbjörn Blomqvist@custonvägkrog
Läs mer
Mycket trevlig personal och är väldigt belåten av utförandet Fönsterputs både invändigt och utvändigt på CUSTON VÄGKROG
Mattias Hjälm
Mattias HjälmÖrkelljunga
Läs mer
Fönsterputsning med superbra resultat. Tack!
Bernt Gunnarson
Bernt GunnarsonÄngelholm
Läs mer
Positiva: Kvalitet, Professionalism, Svarstiden Lätta att kommunicera med. Personalen gjorde ett mycket bra jobb, var väldigt ambitiös och dessutom lyhörd för önskemål. Kanon!
Joel Nilsson Värsjö "Kämpagårdens Entreprenad AB"
Läs mer
Proffsigt och snyggt resultat väldigt måna om kundens krav och önskemål 👍
Marie Eriksson
Marie ErikssonMarkaryd
Läs mer
Dom är fantastiska duktiga på att putsa fönster min mamma var och är super nöjd rekommenderas verkligen 😀
Jane Käll
Jane Käll Skånes fagerhult
Läs mer
ALLTID belåten med städningen . speciellt Badrummet som är vitt. Glasdörrar och Speglar är skinande blanka. köksbänk och spishäll blir som nya. kan rekommenderas....
Jennike CederholmKlippan
Läs mer
Professionella och mycket trevliga, känns tryggt att överlåta ens hem till dom. Lyhörda för kundens önskemål och åsikter. Det är en fröjd att komma hem och mötas av ett skinande rent hem 🌸
Jonna CalvertMarkaryd
Läs mer
Fantastiskt respons. Kort väntetid 😊 Är verkligen helnöjd med min nya "städerska" 💜 Rekommenderas varmt!
Föregående
Nästa
Vill du veta hur lång tid det tar att putsa fönster?

Det tar cirka 2-5minuter för oss att putsa en fönstersida på 1×1 meter. Den exakta tiden beror på när fönstren senast blev putsade. Om de blev rengjorda för två månader sen så går det relativt fort. Om fönstren däremot blev rengjorde för ett år sedan eller finns lim ,betong annat  så tar de mer tid i anspråk. Det beror på att smutsen då har suttit länge och riktigt bitit sig in. Vi använder inga hälso- eller miljöfarliga starka medel när vi putsar och därför tar det lite längre tid om smutsen är ingrodd.

Här kommer ett exempel på pris för fönsterputs om du bor i Örkelljunga , Markaryd Hässleholm Laholm Ängelholm med omnejd.

Du har tio fönster med två sidor som ska putsas. Fönsterna är 1×1 meter och de blev putsade för ett år sedan. Fönsterglasen är fulla av flugbajs och ingrodd smuts. Det tar därför 5 minuter att putsa varje fönstersida och du  vill också att fönsterkarmen ska torkas av. Ett fönster med två sidor och karm tar  max 10 minuter att rengöra. 10 minuter x 10 fönster =  2  timmars arbetstid. Vi tar ut 235 kr/tim . Priset för vår fönsterputs blir ca kr. inkl moms efter Rut avdrag. Fixar vi allt snabbare debiterar vi mindre. Vi är ärliga och proffsiga .

Har du redan ett pågående städabonnemang hos oss men vill lägga till fönsterputsning? Då är det bara att du kontaktar oss så ordnar vi det.

Säg att du har ett städabonnemang med fyra timmars städning varannan vecka. Om din städning då ligger sist på städarnas schema så är det lätt för oss att göra ett tillägg för fönsterputsning på din befintliga bokning. Under det mörka vinterhalvåret måste vi anpassa vår fönsterputsning efter dagsljuset. Annars kan vi inte se om fönstren blir rena.

Samarbetspartner

Cookie Consent with Real Cookie Banner