Om BeeQlean AB

Vi startade BeeQlean i Örkelljunga för att vi vill ge våra kunder bästa tänkbara service inom städning och samtidigt göra allt vi kan för att vi ska få en smartare och grönare värld. Idag utför vi flyttstädning i Örkelljunga, Markaryd, Klippan , Halmstad Ängelholm mm

About Us

Flyttstädning Örkelljunga

Vi klimatkompenserar genom att stödja lokala biodlare runt om i Sverige i deras arbete med att öka antalet bisamhällen. Vi tror på möjligheten att kombinera vardagslyx med miljöengagemang!

Vi på BeeQlean kämpar för miljövänligare arbetsplatser , hem och miljö.. BeeQlean har kvalitet, natur och våra medarbetare i fokus och som kund hos oss med varje städning ger du ett bidrag till en biodlare.

Våra Mål

Rena tjänster, till utförande och kvalité!

BeeQlean Miljövänligt Storstädning 2

Nöjda Kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för oss på BeeQlean och vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss. Om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi har kommit överens om, försöker vi åtgärda det. För dig som kund ska det kännas tryggt och enkelt!

Miljövänlig Städ

Vårt mål är att bli ledande inom miljövänlig städ. Vi effektiviserar vårt arbete för att miljön ska påverkas så lite som möjligt. Det gör vi exempelvis genom att använda oss av ångtvättar med högt tryck helt utan kemikalier och egna eko produkter.

Växa

Kvalitet, noggrannhet och kunskap sammanfattar oss och vårat arbete. Vi har många års erfarenhet av städ och service. Erhåller erfarna medarbetare och material av högsta kvalitet för bästa städresultat

Några ord

För oss på BeeQlean Sverige AB är arbetsmiljön för våra medarbetare lika viktig som övrig miljö. Vi är inte bemannings företag och anlitar inte andra företag för vinst. Vi är tillsammans med er från offert till färdig uppdrag. Därför har vi naturligtvis kollektivavtal och följer samtliga regler på den svenska arbetsmarknaden.. Kontakta oss

Vision

Vi vill göra vardagsservice enkel och tillgänglig för dig som anlitar oss. Det ska vara tryggt att för dig att öppna ditt hem eller din arbetsplats för den service du beställt när vi kommer till dig. Resultatet av arbetet vi utfört ska vara av hög kvalitet och när vi lämnar din hem eller arbetsplats ska du känna dig nöjd, glad och att din omgivning fått ett trivsamt lyft av våra tjänster. Tjänster

Nöjdhetsgaranti!

Vi strävara alltid mot att du blir så nöjd som möjligt, men ibland kan vi göra fel och då är det viktigt att vi får rätta till de och löser allt så du blir nöjd.

Vi har även en kvalitetsgaranti som bygger på att, om du inte är nöjd med utförda städningen så har du tre dagar på dig att kontakta oss så vi kan komma och städa om. Därför är det viktigt att, om ni ser något som inte är städat eller är missnöjda med något, tveka inte och kontakta oss.

Boka Nu

Bina

Ett steg närmre en förbättrad arbetsmiljö! Vi gör en helhetslösning för ditt företag med allt vad det innebär.

Cookie Consent with Real Cookie Banner