Byggstädning

Byggstädning Kontorstäd Arbetsbud
 

Byggstädning Örkelljunga Markaryd

Ni bygger – vi städar. Tillsammans ger vi dina kunder en fräsch miljö där man känner sig som hemma så fort man kliver över tröskeln!

VAD INGÅR I VÅR BYGGSTÄDNING?

Det är ofta nödvändigt att få en byggstädning utförd så att besiktningsmannen kan kunna göra en bra genomgång och analys av nybygget. Vad som exakt behövs i en byggstädning varierar ofta från byggarbetsplats till byggarbetsplats. Oftast handlar det om att få transporterat bort rester av gips, sågspån och annat byggmaterial som lämnats kvar efter att bygget har avslutats.
Byggstädningen hos BeeQlean AB består i regel av tre moment, dels en grovstädning, dels en slutstädning och slutligen en finstädning.

STEG 1: GROVSTÄDNING

När en renovering, ombyggnation eller en nyproduktion är avslutad brukar det finnas överblivet material kvar som till exempel spån- och masonitskivor, kartonger, papprester och annat byggmaterial. Om en överenskommelse har gjorts kan vi på BeeQlean AB forsla bort det till närmaste återvinningscentral.

När utrymmet är tömt på kvarlämnat byggmaterial påbörjar vi grovstädningen av nybyggda lokalerna. Vi dammsuger samtliga golvytor, torkar av väggar, golvlister, dörrar och skåp. En förutsättning för att vi på BeeQlean AB ska kunna göra en byggstädning är att det finns tillgång till vatten och el.

STEG 2: SLUTSTÄDNING

När grovstädningen är avklarad kommer vår städpersonal tillbaka när byggdammet har lagt sig och fortsätter med städningen av nybygget. I slutstädningen ingår rengöring av alla ytor. Det ingår bland annat dammsugning och våttorkning av samtliga golvytor och dammsugning. Våttorkning av väggar, skåp och dörrar samt vitvaror. Vi städar också toalett- och duschutrymmen.

Om det visar sig att det finns fläckar av något slag använder vi miljövänliga rengöringsmedel och gör vårt bästa för att ta bort dem. I vår byggstädning ingår även putsning av fönsterna.

VARFÖR SKA DU ANLITA BeeQlean AB?

BeeQlean AB  lämnar alltid Nöjd kund-garanti. Därför är det tryggt för dig att anlita oss för din byggstädning.

När du anlitar BeeQlean AB kan du ta för givet att byggstädningen kommer att utföras på ett professionellt och noggrant sätt som lämnar efter sig ett fräscht och dammfritt resultat som man kan förvänta sig av en byggstädning.

GARANTI

Hos BeeQlean AB lämnar vi också en kvalitetsgaranti vilket innebär att om du mot förmodan skulle hitta något städmoment som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det snarast möjligt. Givetvis utan kostnad! Därför kan du känna dig trygg när du anlitar BeeQlean AB för din byggstädning.

Dessutom är våra priser mycket konkurrenskraftiga. Allt rengöringsmedel och övrig städutrustning står vi själva för och ingår i priset. Offerten som du får från Skånestäd AB gäller och inga dolda avgifter tillkommer.

BOKA IN ETT MÖTE MED OSS

När du är i behov av att få en renovering, ombyggnation eller nyproduktion städad är det en bra början att boka in ett möte med oss. Du når oss på 0704 87 86 87. När vi besöker er går vi tillsammans igenom vad du vill ha gjort för att lokalen ska bli ren och fräsch inför besiktningen.

Städ momenten i en byggstädning är lika för alla projekt. Vad som skiljer de olika projekten åt är till exempel storleken på objektet, typ av golvbeläggning, ventilation och närvaron av byggnadsarbetare.

Efter att vi har gått igenom vad du vill ha gjort får du en offert från oss. En konkurrenskraftig offert som håller! Inget extra kostnader tillkommer!
Begär en kostnadsfri offert redan i dag!

En liten kort beskrivning om vad som ingår i byggstädning:

  • BadrumVi städar alla toaletter, golven tvättas, spegel rengörs och toalettmaterial fylls på.Dammtorkning av väggar Rengöring av sanitär inredning Avtorkning av samtliga ytor Dammsugning och våttorkning av golvet
  • GolvVi går genom hela kontoret med dammsugare på mjuka golv.Hårda golv moppas eller våttorkas.
  • Alla rumAllt byggdamm och alla byggsopor avlägsnas, Dammsugning och våttorkning av golvet, Dammning av alla ytor Fönsterputs, Dammtorkning av samtliga dörrar, dörrkarmar, väggar, vägglister, väggkontakter och strömbrytare, Dammsugning av alla element Avtorkning av garderober
  • KökSpis, ugn, kyl och frys avtorkas på alla sidor, Samtliga lådor, luckor och skåp avtorkas invändigt och utvändigt, Samtliga ytor avtorkas, Dammsugning och våttorkning av golvet
id06 kort företagsstädning
KOLLEKTIVAVTAL BEEQLEAN AB
Ansvarförsäkring trygghansa BeeQlean AB
Telefon: +46 0704 87 86 87
Mån-Fre: 08:00 - 17:00
OFFERT
Cookie Consent with Real Cookie Banner