Ge gåvan av ett rent hem i present!

Tycker du att det är skönt att få lite extra tid över till dina vänner och familj? Det tycker de också – det vågar vi lova. Varför inte ge bort ett av våra populära presentkort till någon du tycker lite extra mycket om?

Vi Städar- Dom som du älskar njuter av livet

Våra presentkort på städning är populära presenter som passar alla åldrar! I sin fina kuvertering blir det både lyxig och praktisk avkopplande present till dina nära och kära. Beställ ett presentkort på vår kvalitetssäkrade städning, med nöjd-kund-garanti – det är bara ett klick bort.

Din lokala städfirma i Markaryd Örkelljunga

  Ditt meddelande har skickats!

  Något gick fel, försök uppdatera och skicka formuläret igen.

  Leverans och kvitto

  Ange ditt namn och din e-post dit presentkortet ska skickas

  Välj belopp

  Allt handlar om att matcha dig med det perfekta rengöringsmedlet för ditt hem. Schemaläggning är flexibel. Avbryt eller boka om när som helst.
  Vi kommer att bekräfta din beställning inom 24 timmar. Tack så mycket!

  Ditt meddelande har skickats!

  Något gick fel, försök uppdatera och skicka formuläret igen.

   


  Så här fungerar det

  Om du behöver hjälp med din beställning eller har frågor om våra presentkort, är du alltid varmt välkommen att ringa vår kundservice så hjälper vi till.

  1-Beställ genom att fylla i dina uppgifter i beställningsformuläret och ange vem du vill ge det till.

  2-Presentkortet skickas trevligt kuverterat till mottagaren. Du kan också få det skickat till din hemadress, om du vill ge det personligen.

  3-Mottagaren väljer själv när tjänsten ska utföras och presentkortet är giltigt 12 månader från datumet som det utfärdas.

  Men. RUT-avdraget då?

  Fakturan skickar vi till din hemadress men RUT-avdraget görs av den som får tjänsten. Ett presentkort kan användas som underlag för RUT-avdrag precis på samma sätt som en faktura.

  Vill du veta mer?

  Har du frågor om våra presentkort? Kontakta oss så berättar vi mer.

  Cookie Consent with Real Cookie Banner